Europese kwaliteit     Snelle levering     Markt conforme prijzen

MARSTON MS RUITENLIJM

De MARSTON ruitenlijm is een blijvend elastische, vochtuithardende een-componenten kit en lijm voor constructie verbindingen die een hoge sterkte nodig hebben.

De nieuwe MS-polymeertechnologie (silaan gemodificeerde polymeren) combineert de voordelen van andere kitten en lijmen zoals PUR, Siliconen, acrylaten en butylrubber in een product. Zonder siliconen, halogeenvrij. Milieuvriendelijk, bevat geen isocyanaten en is vrij van oplosmiddelen.

Eigenschappen:

* uitstekende hechting – zelfs zonder primer – op metaal, glas, kunststof, verf, primers, hout en minerale ondergronden.
* blijft ook elastisch zelfs in het temperatuurbereik van -40°C tot +120°C na uitharding
* krimpt niet, bestand tegen trillingen, cross-link neutraal
* geurloos en snel uithardend
* kan onmiddellijk nat op nat worden geschilderd met acryl en dispersieverf
* UV- en veroudering bestendig

Toepassingen:

Lijmen van Automotive windschermen, lijmen en afdichten van schuifdak systemen, constructurele verlijmingen in de carrosserie-, container-, wagen en voertuigbouw. Afdichten van lasnaden, bodem en aansluitvoegen, mogelijk zelfs op nat oppervlakken, verlijming van hoekprofielen (ramen) en vloerconstructies, ventilatie- en airconditioning technologie, apparaten bouw, kunststoftechniek.

Verpakkingsmogelijkheden:

Product Bestelnr. Inhoud VE Verpakking
MARSTON MS ruitenlijm MSK.K290 420 g 12 patroon

MARSTON ZWARTE PRIMER

De MARSTON Zwarte primer werd ontwikkeld als een zwarte voorbehandeling voor niet-keramisch gecoat glas om een UV-bescherming te bieden. MARSTON zwarte primer wordt toegepast vóór het aanbrengen van speciale lijmen bijvoorbeeld voor het verlijmen van glas (PMMA en PC) in de auto-, bus, scheepvaart-en spoorwegindustrie.

Toepassingen:

* voorbehandeling van glassubstraten zonder keramische coating
* reparatie van beschadigde laklagen op metalen

Verpakkingsmogelijkheden:

Product Bestelnr. Inhoud VE Verpakking
MARSTON zwarte primer MAC.SP.Y38 38 ml 6 flesje