Europese kwaliteit     Snelle levering     Markt conforme prijzen

MARSTON HI-TACK MK 3000

MD Montagelijm ECO

Montagelijm met een directe aanvangshechting

MARSTON MK 3000 is de nieuwe generatie van montagelijmen en heeft een zeer hoge aanvangshechting. Verlijmen van zware delen op verticale plaatsen en het plafond. In tegenstelling tot conventionele lijmen, is het mogelijk om met de MARSTON MK 3000, zelfs zware materialen zoals stenen, hout, tegels en metalen te verlijmen aan plafonds en muren zonder uitzakken of uitglijden.

* directe aanvangshechting
* geurloos
* bestand tegen weersinvloeden, UV-stalen, water, chloor enz.
* snel, gemakkelijk en kosteneffectief verbinden van diverse materialen
* isocyanaat- en siliconenvrij
* overspuit- en overschilderbaar
* elastische en universeel te gebruiken

Toepassingen:

Verlijming van metalen, hout en kunststoffen aan en met elkaar, bouw, plaatbewerking, meubelindustrie, airconditioning, dakbedekking, jacht-/bootbouw, voertuigbouw, verlijming van hout, steen, piepschuim® etc., gebieden waar siliconen niet kunnen worden gebruikt. Vervangt conventionele bevestigingsmiddelen – schroeven, klinknagels of lassen.

MK 3000 montagelijm met ISEGA-certificaat.

nieuw!!!

MARSTON Montagelijm ECO

MK.ECO montagelijm is een veelzijdige, hoogwaardige en professionele montage- en constructielijm gebaseerd op de hybride technologie van uitharding door luchtvochtigheid tot een blijvend elastisch rubber.

Toepassingsgebieden:
Geschikt voor het verlijmen van alle (bouw)materialen, zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op vrijwel alle ondergronden van steen, beton, hout, metaal, kunststof, straatstenen, gipsplaten, enz. Ook zeer goed voor het verlijmen van twee niet-poreuze materialen.
Zeer geschikt voor het monteren van houten raamwerk, plinten, dorpels, panlatten (van hout of kunststof), betimmeringen, vensterbanken, keramische tegels, bouwplaten, gipsplaten, houten strips, wandbetimmeringen, isolatie, zacht- en hardboard, naamborden, huisnummers, ophanghaken, stopcontacten en schakelkasten.
Geschikt voor decoratieve materialen zoals ornamenten en lijstwerk in gips, polyurethaan en polystyreenschuim.

Verpakkingsmogelijkheden:

Product Bestelnr. Inhoud VE Verpakking
MARSTON MK 3000 MMK.W.K290 450 g 12 cartridge
MARSTON MK ECO MMK.ECO.K430 430 g 12 cartridge