Europese kwaliteit     Snelle levering     Markt conforme prijzen

Hylomar

Hylomar Limited produceert een breed assortiment hoogwaardige afdichtingsmiddelen en kleefstoffen die door sommige van de toonaangevende OEM’s in de wereld van auto-, lucht- en ruimtevaart, witte goederen, elektriciteitsopwekking / distributie, elektronica en algemene techniek worden gebruikt.
Hylomar producten worden ook veel gebruikt en gerespecteerd in de automotive, ruimtevaart en industriële aftermarkets met Hylomar Universal Blue en Hylomar M, waarschijnlijk de voornaamste non-setting pakking en verbindingsverbindingen ter wereld. Hylomar Aerograde, Aerograde Ultra en Advanced Formulation zijn gespecificeerd door verschillende fabrikanten van aero-motoren; Waaronder Rolls-Royce en Pratt & Whitney. Hylomar Aerograde is ook gespecificeerd door de NAVO.
Hylomar RTV siliconen sealants worden gebruikt om motoren, versnellingsbakken en transmissies te verzegelen voor toonaangevende fabrikanten over de hele wereld met onze amine-hardenproducten bijzonder gunstig.
Daarnaast zijn Hylomar Limited, in tegenstelling tot veel sealant- en kleefbedrijven, fabrikanten en productformulatoren. Daarom, als commercieel levensvatbaar, kunnen we producten ontwikkelen naar specifieke klantvereisten