Europese kwaliteit     Snelle levering     Markt conforme prijzen

MARSTON KERAMISCHE PASTA

NSF Listed  (Reg. No. 157283)

Kenmerken:

Keramische pasta is gebaseerd op olie met hoog molecuulgewicht, anorganische bindmiddelen en keramische additieven. Het product kan gebruikt worden als een pasta in een bereik van -20 ° C tot + 150 ° C. Het vaste smeermiddel dat aanwezig is kan tot 1500 ° C worden gebruikt. Het product bevat geen metallische pigmenten en is vrij van grafiet-, molybdeen- en zwavelhoudende bestanddelen.

Keramische pasta als hoog-druk en hoogtemperatuur smeermiddel in de mechanica voor tandwielen, schuifgoten, geleidingsrails en scharnieren, vooral bij langzame schuifbewegingen. Staat garant voor een  snelle en gemakkelijke montage en demontage, bv. van onderdelen met schroefdraad. Het maakt het mogelijk om het juiste aanhaalmoment toe te passen door invloeden te elimineren die het gevolg zijn van onregelmatigheden van de draad.

Toepassingen:

Voor het smeren en voorkomen van vastvreten van onder temperatuurbelaste machine elementen, zoals schroeven, glijbussen, voeringen, spindels, veren, wiggen, enz. Demontage wordt vergemakkelijkt. Als scheidingsmiddel van hete schroefverbindingen, bv. stoomschroeven aan  turbines, uitlaatpijpen, tandwielen, ventielen, kettingen, glijbanen en schachten, b.v. in de petrochemie, elektriciteitscentrales, walsen, enz.  Als scheidingsmiddel bij metalen gieten, drukgieten, smederij, bij persen als er hoge temperaturen worden bereikt.

verpakkingsmogelijkheden:

Product Bestelnr.  Inhoud VE Verpakking
MARSTON Keramische pasta MKE.K200 260 g 12 Cardridge
MARSTON Keramische pasta MKD.DL200 200 ml 12 Airopack
MARSTON Keramische pasta MKE.T80-BK 80 g 10 Tube/blister