Europese kwaliteit     Snelle levering     Markt conforme prijzen

HYLOMAR® ADVANCED FORMULATION & AFHV

Oplosmiddelvrije versie van de HYLOMAR® Universal Blue. HYLOMAR® ADVANCED FORMULATION is ontwikkeld  om dicht bij elkaar zittende flenzen af te dichten tegen de meeste smeermiddelen en automotive  vloeistoffen.  Hoewel dit product veel potentiële algemene technische toepassingen heeft, wordt het momenteel gebruikt voor het afdichten van componenten zoals cilinders aan motorblokken, cilinderkoppen, elektrische motor afdekplaatjes, brandstofinjector.
In tegenstelling tot HYLOMAR ® Universal  Blue zal HYLOMAR® ADVANCED FORMULATION geen filmdikte tussen de flenzen hebben, aangezien het een mobiel product is. Het is ontworpen om alle oppervlaktefouten in de flensoppervlakken te vullen en af te dichten.

* temperatuurbereik van -50°C tot +250°C
* geen spleetvulling – metaal naar metaal contact
* bestendig tegen olie, brandstof en veel andere chemicaliën
* oplosmiddelvrij

Gebuiksaanwijzing:

HYLOMAR® ADVANCED FORMULATION is een mobiel product dat vanuit de tube kan worden aangebracht. Na het aanbrengen op de af te dichten delen kunnen deze onmiddellijk worden geassembleerd of ze kunnen ook later worden samengevoegd. HYLOMAR® ADVANCED FORMULATION kan worden verwijderd van gedemonteerde delen door er met een in aceton gedrenkte doek over te wrijven. Schrapen is niet nodig.

Verpakkingsmogelijkheden:

Product Bestelnr. Inhoud VE Verpakking
HYLOMAR® ADVANCED FORMULATION 560014 85 g 1 Tube/doosje